En modig vej!

Følg dit indre kompas


Intuitionen er vores indre stemme, vores instinkt. Den er en fornemmelse indeni som vi alle kender mere eller mindre. Det er en fornemmelse af at vide, at kunne mærke om noget er rigtigt eller forkert. Det kan være et pludseligt indfald, en følelse eller en klarhed. Mange af os tvivler ofte på det vi fornemmer, fordi det ikke er noget vi er opvokset til at turde stole på. Samfundet hylder primært det rationelle sind, den analytiske tænkning og fornuften. 


De fleste kender nok til ikke altid at kunne forklare en beslutning, men samtidig vide, at det er det rigtige. Det kræver tillid, og overgivelse at turde følge det indre kompas. Det kræver også træning. Træning i at lytte efter. Give sig tid og blive stille nok til, at den indre stemme kan høres. Intuitionen kan også komme til udtryk som billeder eller mere eller mindre subtile kropslige fornemmelser.


I Circling, og i livet, oplever vi igen og igen, at når vi følger vores indre sandhed, så opstår der mere flow. Livet glider lettere og mere ubesværet, og vi får adgang til vores livskraft, til glæde og leg.

Send en besked